close

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.


 

Bcontrol

Binnen Brockmeyer maken wij gebruik van een unieke vacature benchmarksysteem. Hiermee kunt u de in te zetten kanalen ten behoeve van een vacature vooraf vergelijken met de resultaten van de campagnes van soortgelijke vacatures, welke wij hebben gemanaged voor onze klanten.
 

Onze dienstverlening

Brockmeyer verzorgt uw online vacature plaatsingen. Of u nu een Ingenieur of een Medewerker Cultuurtechniek zoekt: wij weten waar uw doelgroep zich bevindt. U kunt bij ons rekenen op een trefzeker advies. Wij maken voor u gebruik van:

 • vacaturesites
 • contentsites
 • nichesites (specifieke branches/interesses)
 • social media
 • Google Advertising
 • mobiel adverteren (mobiele websites, apps)

Ook print en mailings

Brengt u uw on- en offline werving graag onder bij één partij? Wij kunnen uw advertentie in meer dan 3200 printtitels plaatsen. Vist u met uw vacature in een kleine vijver? Dan kan een targetmailing een goed idee zijn. Wij geven u criteria en relevante zoektermen op. De vacaturebank selecteert kandidaten die daaraan voldoen en mailt hen uw vacature en - desgewenst - bedrijfspresentatie. Alles in uw huisstijl, uiteraard.

BControl Vacature Benchmarksysteem voor digitale kanalen.

Binnen Brockmeyer maken wij gebruik van onze eigen ontwikkelde unieke vacature benchmarksysteem. Hiermee kan je de in te zetten kanalen van een vacature vooraf vergelijken met de resultaten van de campagnes van soortgelijke vacatures, welke wij hebben gemanaged voor onze klanten. U kunt hierbij criteria van campagnes uit het verleden (bijvoorbeeld  opleidingsniveau, regio, branche, functieprofiel etc.) ingeven om zodoende tot het beste advies te komen. Op deze manier weet u zeker dat het advies wat wij uitbrengen zal bestaan uit de meest effectieve wervingskanalen. Brockmeyer werkt als enige in Nederland samen met alle (vacature)sites.

 
 • Kosten

 • Denkt u dat uitbesteden duur is? Heeft u wel eens stilgestaan bij hoeveel tijd en geld zelf doen kost? Voor u en uw afdeling is online werving een tijdrovende taak die vaak bovenop het gewone werk komt. Het is voor u ondoenlijk om alle relevante vakpers en onderzoeken van voor naar achter te spellen. Daarbij: hoe langer een vacature onvervuld blijft, hoe hoger de kosten. Omdat wij voor veel organisaties vacatures plaatsen, behalen we inkoopvoordelen die we uiteraard doorberekenen. Dit kan oplopen tot meer dan 30%. Dus ook op dat vlak profiteert u!

  Betaling per plaatsing

  Brockmeyer hanteert marktconforme tarieven voor haar dienstverlening. Onze medewerkers zijn gedreven vakspecialisten die de ontwikkelingen in arbeidsmarktcommunicatieland op de voet volgen. Wij werken niet met credits of abonnementen: u betaalt per plaatsing. Heeft u regelmatig vacatures? Informeert u dan naar onze verdere mogelijkheden.

  Gratis kennismaken

  Maak gratis kennis met het gemak en de expertise van Brockmeyer. Upload uw vacature en u ontvangt binnen 4 uur een plaatsingsadvies. Geheel vrijblijvend.

 • Advies

 • Elke succesvolle plaatsing begint met een maatwerkadvies. Wij kijken daarvoor allereerst naar uw sector en wensen. Wie zoekt u? Welke opleiding heeft uw doelgroep? En hoeveel werkervaring? Op basis van onze kennis van uw doelgroep en ervaring met online media doen wij u een voorstel met een heldere offerte. Dit doen wij binnen vier uur na aanmelding van uw vacature en het verplicht u tot niets. Onze tarieven zijn scherp! Onze effectiviteit maakt het verschil.

 • Plaatsing

 • Heeft u besloten in welke media u wilt plaatsen? Na uw akkoord brengen wij uw vacature binnen 24 uur online. Plaatsing gebeurt altijd onder uw naam en met uw logo. Zo blijft u herkenbaar tussen uw concurrenten. Brockmeyer heeft contracten met 240 partners. Ook kunnen wij uw offline werving verzorgen in meer dan 3200 printtitels (van landelijk dagblad tot vakblad) .

  Google Advertising

  Wilt u optimaal profiteren van de kracht van zoekmachines? Brockmeyer koppelt uw vacatures aan relevante zoekwoorden en plaatst ze met Google Advertising. Wij zorgen ervoor dat Google uw vacature alleen toont aan die werkzoekenden die actief op zoek zijn naar uw vacature.

GRATIS PLAATSINGSADVIES

Maak gratis kennis met het gemak en de expertise van Brockmeyer. Upload uw vacature hier en u ontvangt binnen 24 uur een plaatsingsadvies. Geheel vrijblijvend.

Upload hier je vacature (Word / pdf)


Hier leest u het laatste nieuws over Brockmeyer en online werving. Wilt u op de hoogte blijven?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Brockmeyer: opnieuw sponsor van Emerce e-recruitment

Brockmeyer is ook dit jaar weer sponsor van Emerce eRecruitment, hét jaarlijkse event over online innovaties voor professionals in recruitment en HR. Lees meer

Brockmeyer is trotse sponsor van Emerce e-Recruitment!

Amersfoort, 26 maart 2014
Emerce eRecruitment is hét jaarlijkse event over online innovaties voor professionals in recruitment en HR en biedt voor het derde jaar alle nieuwe inzichten, tools en voorbeelden van innovatieve recruiters.

Lees meer