close

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.


Typisch brockmeyer

Brockmeyer is een toonaangevende speler op het gebied van online werving. Wij verzorgen uw online vacature plaatsingen. Daarbij profiteert u van onze jarenlange ervaring en actuele kennis. Of u nu een Controller of een Jurist zoekt:

Wij weten waar uw doelgroep zich bevindt.

Onafhankelijk

Brockmeyer is een onafhankelijke organisatie. Wij zijn niet gelieerd aan een werving & selectiebureau en/of vacaturebank. Ook hebben wij bijvoorbeeld geen eigen vacaturebank. Ons plaatsingsadvies is dan ook op niets anders gebaseerd dan onze expertise en feitelijke statistieken. Wij werken samen met alle vacaturesites, nichesites, contentsites en social mediasites. Plaatsing gebeurt altijd onder úw naam en met úw logo. Zo blijft u herkenbaar tussen uw concurrenten.

SNEL

Een vacature vervult u liefst zo goed en zo snel mogelijk. Daarom is onze dienstverlening gericht op kwaliteit en snelheid. Wij brengen elke vacature binnen 24 uur voor u online. Mail ons uw vacaturetekst en u ontvangt binnen 4 uur een plaatsingsadvies. Na uw akkoord plaatsen wij uw vacature binnen 24 uur op de geselecteerde sites. Bij Brockmeyer zijn de lijnen kort. Uw vaste contactpersoon reageert snel en adequaat op al uw vragen en opmerkingen.

Deskundig

Brockmeyer combineert jarenlange directe wervingservaring met actuele kennis. Onze medewerkers spellen de vakpers en volgen dagelijks de (vacature)sites en social media. Door onze onafhankelijke positie kunt u rekenen op een betrouwbaar doordacht advies. Wij monitoren iedere door ons geplaatste vacature. Alle data die we zo verzamelen analyseren wij. Hierdoor hebben wij een unieke database opgebouwd en weten we precies welke wervingskanalen wanneer het meest effectief zijn. Zo profiteert u altijd van de laatste inzichten. Na afloop van iedere procedure ontvangt u een heldere managementrapportage.

Effectief

Onze kennis en ervaring verzekeren u van een effectieve mediaselectie. Iedere door ons geplaatste vacature monitoren wij. De data die wij verzamelen leveren ons een schat aan informatie op over uw doelgroep. Zo werken wij continu aan het optimaliseren van onze plaatsingsadviezen.

GRATIS PLAATSINGSADVIES

Maak gratis kennis met het gemak en de expertise van Brockmeyer. Upload uw vacature hier en u ontvangt binnen 24 uur een plaatsingsadvies. Geheel vrijblijvend.

Upload hier je vacature (Word / pdf)


Hier leest u het laatste nieuws over Brockmeyer en online werving. Wilt u op de hoogte blijven?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Brockmeyer: opnieuw sponsor van Emerce e-recruitment

Brockmeyer is ook dit jaar weer sponsor van Emerce eRecruitment, hét jaarlijkse event over online innovaties voor professionals in recruitment en HR. Lees meer

Brockmeyer is trotse sponsor van Emerce e-Recruitment!

Amersfoort, 26 maart 2014
Emerce eRecruitment is hét jaarlijkse event over online innovaties voor professionals in recruitment en HR en biedt voor het derde jaar alle nieuwe inzichten, tools en voorbeelden van innovatieve recruiters.

Lees meer