close

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.


Wat vinden klanten van Brockmeyer?

Stichting Staedion
Sinds januari 2013 is Staedion een samenwerking aangegaan met Brockmeyer. Ze bieden binnen enkele uren vrijblijvende adviezen en offertes op onze vacatureteksten. Brockmeyer is proactief, denkt mee en ze hebben een goede service! Dankzij de deskundige adviezen van Brockmeyer hebben wij geschikte kandidaten kunnen vinden voor onze vacatures.

Afdeling HR
www.staedion.nlBIS B.V.
"Tegen relatief lage kosten vinden wij via Brockmeyer kwalitatief goede kandidaten voor onze vacatures. Brockmeyer denkt met ons mee en geeft een gedegen en cijfermatig onderbouwd advies, waar we wat mee kunnen. Door de hoge reactiesnelheid, de brede kennis op het gebied van online vacature-marketing en de gerichte aanpak, wordt de beoogde doelgroep bereikt. Daarom kiezen wij al sinds 2012 voor Brockmeyer voor het uitzetten van onze vacatures."

Erwin Hout
(Marketing Director)
www.bis.nlLloyd's Register
"Wij hebben een partij nodig die zich onze organisatie en propositie snel eigen weet te maken. Een partij die zich effectief weet in te lezen in onze specifieke sector van certificatie en accreditatie. Na met meerdere partijen langdurige tenders te hebben gedaan bleek Brockmeyer hieraan te kunnen voldoen. Om ons te helpen met recruitment moet je ons en onze doelgroep kennen. Brockmeyer denkt mee, en onderzoekt proactief. Wij zijn overtuigd van de toegevoegde waarde van Brockmeyer in het spel van online exposure versus cost per hire. Daarom hebben wij gekozen voor Brockmeyer als preferred supplier online recruitment."
 
Bart Nollen
(Recruitment Lead Western European Area, Lloyd's Register)
www.lr.orgNV Nederlandse Gasunie
"Begin 2011 hebben wij contact gezocht met Brockmeyer om ons te adviseren over online recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. De uitdaging waar wij ons als organisatie voor gesteld zien is het vinden van schaarse onderhoudstechnici in regionale steeds verder verkrappende arbeidsmarkten. Deze doelgroep trekt zich weinig aan van de economische recessie en is, zeker als het gaat om BOL 4 opgeleide technici, steeds moeilijker te vinden. Vooral dankzij de deskundige adviezen van Brockmeyer hebben we met gerichte online campagnes onze vacatures kunnen invullen en hebben we binnen een jaar de slag kunnen maken naar een professionele en moderne recruitment systematiek tegen aanzienlijk lagere kosten. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking en zien Brockmeyer als preferred supplier als het gaat om online recruitment "

Mark Kwant
(Adviseur arbeidsmarktcommunicatie & recruitment)
www.gasunie.nl

 

Euroforum B.V.
"Sinds februari jl. werken wij samen met Brockmeyer. Eén van de voordelen van Brockmeyer is dat wij nu gebruik kunnen maken van alle vacaturesites zonder dat wij hier vooraf credits moeten inkopen. Per vacature ontvangen wij binnen 4  uur een maatwerkadvies met hierin de best presterende wervingskanalen. Dat dit ook daadwerkelijk de beste wervingskanalen zijn, is onder andere te merken aan de kwaliteit van de kandidaten. Wat ook fijn is, is dat Brockmeyer de vacatures voor ons online plaatst en ik hier totaal  geen omkijken meer naar heb.  Voor de samenwerking met Brockmeyer was ik veel kostbare tijd kwijt aan het plaatsen van vacatures en het contact onderhouden met de verschillende vacaturesites. Brockmeyer is proactief, denkt mee en neemt werk uit handen, kortom:  Sinds de samenwerking tussen Euroforum en Brockmeyer bespaar ik enorm op de wervingskosten en krijgen wij kwalitatief goede reacties op onze vacatures.”

Robert Geerken
HR Manager Euroforum B.V.
www.euroforum.nl

GRATIS PLAATSINGSADVIES

Maak gratis kennis met het gemak en de expertise van Brockmeyer. Upload uw vacature hier en u ontvangt binnen 24 uur een plaatsingsadvies. Geheel vrijblijvend.

Upload hier je vacature (Word / pdf)


TWITTER

Brockmeyer @Brockmeyer_nl 7 months
Jouw commerciƫle & leiderschapskwaliteiten ontwikkelen? Kiwa zoekt #trainees #Apeldoorn #vacature #management #Jobs https://t.co/0uJekwEOis
Openen
Brockmeyer @Brockmeyer_nl 1 year
Training 'Effectieve vacatureteksten schrijven' wederom succes https://t.co/ssTBZhkv7y
Openen